Sari la conținut

PPC (Pay per Click) este o modalitate de publicitate online în care plătești pentru fiecare click pe anunțul tău. Acest model de publicitate digitală este extrem de eficient, deoarece plătești doar atunci când cineva este interesat și face clic pe anunțul tău.

PPC este folosit de mulți marketeri și companii pentru a-și promova produsele și serviciile pe internet.

Cum funcționează PPC?

În esență, funcționarea PPC constă în crearea unui anunț online și plasarea acestuia pe diferite platforme, cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads.

Apoi, plătești o sumă prestabilită pentru fiecare clic pe anunțul tău. Cu cât anunțul este mai relevant și atrăgător pentru publicul tău țintă, cu atât vei obține mai multe clicuri și potențiale conversii.

De ce să folosești PPC?

PPC este o modalitate foarte eficientă de a atrage trafic calificat către site-ul tău. Prin targetarea corectă a publicului tău țintă și prin folosirea cuvintelor cheie potrivite, poți să-ți crești vizibilitatea online și să-ți maximizezi ratele de conversie.

De asemenea, PPC îți oferă posibilitatea de a măsura rezultatele campaniilor tale și de a face ajustări în timp real pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum te putem ajuta noi?

La Agile Media, suntem specializați în gestionarea campaniilor de PPC pentru clienții noștri. Punem la dispoziție experiența și cunoștințele noastre pentru a crea strategii personalizate și eficiente de PPC pentru afacerea ta. Cu ajutorul nostru, vei putea să-ți maximiezi investiția în publicitate online și să obții rezultatele dorite.

Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem să te ajutăm să-ți crești afacerea prin intermediul campaniilor de PPC!

Agile Media – specialiști în marketing digital.

Înapoi sus
Căutare